Löfvens tal till nationen: må pandemin eskalera!

Det finns ingen annan tolkning att göra, detta då Löfven tydligt förklarade den enda åtgärden: ”allmänna sammankomster med fler än 500 personer har förbjudits”.

Således är samlingar med upp till 499 personer helt ok ”bara alla som bär på symptom håller sig hemma”. Därav den överfulla morgonrusningstrafiken i Stockholm, där hundratusentalet symptomfria medborgare stod som packade sillar på väg till sina arbetsplatser.

Självklart är det enligt Löfvens direktiv bara symptomfria resenärerna som trängs i lokaltrafiken, även de som har familjemedlemmar som bär smittan…

..Nu har jag ju hört om flera fall av individer med nära familjemedlemmar som bär smittan, men där de som ännu vistas bland folk och trofast går till sina jobb – inte riktigt vet ännu om det är Corona de bär på eller en vanlig förkylning..

Nog snackat.

Jag håller mig till min första slutsats i ärendet, en slutsats som drogs INNAN planen med resenärer från Iran och norra Italien ej beordrades hemkarantän. Löfven vill se en coronapandemi i Sverige:

Skälet: för att det tar fokus från barnrån, gängskjutningar, överfallsvåldtäkter, sprängningar, hemlösa pensionärer och brinnande bilar. 

Det ger även Löfven möjlighet att anta rollen som Landsfadern, som leder Sverige genom försenade åtgärder och sorg. Vilket i sin tur leder till en ökad populäritet hos en naiv och lättlurad befolkning. Något som Socialdemokraterna är i skriande behov av efter historiens lägsta väljarstöd. 

Frågor på det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s