Bör regeringens medvetna aktivering av coronaepidemin i Sverige klassas som överlagt mord?

Många frågar sig varför inte de smittbärande sportlovshemvändarna från Italien och Iran inte sattes i omedelbar karantän vid ankomst på Arlanda och varför regeringen nu beviljar flighter med fler smittbärare från Iran?

Frågeställningen bör istället vara:  Vilka fördelar Socialdemokraterna ser vid en coronaepidemi i Sverige?

  1. Det tar fokus från den starkt ökade grova kriminaliteten.

I Sverige försätts grova våldsbrottslingar på fri fot. Coronaepidemin har tagit medias fokus ifrån det eskalerade antalet överfallsvåldtäkter, gruppvåldtäkter, rånade och misshandlade barn, sprängningar, skjutningar och brinnande bilar. Något som regeringen varit väl medvetna om.

74666207_10159445908436040_127783158320988160_n

  1. En landskris och en minskad äldrebefolkning

Coronaviruset skapar en omfattande landskris och en minskad äldrebefolkning, vilket i sin tur medför en möjlighet för statsminister Stefan Löfven att anta rollen som landsfadern som samlar folket i sorg och försenade åtgärder, likväl som det skapas en lättnad i statens utgiftskonto inom vård och äldreomsorg.

På så vis kan statsministern och Socialdemokraterna öka väljarstödet.

 

Bevisbörda?

Motivation
Socialdemokraterna har det lägsta väljarstödet på 40 år och enligt förtroendemätningar har statsminister Stefan Löfven det lägsta förtroendet någon statsminister någonsin drabbats av.

Således är motivationen stark till att vilja flytta fokus från regeringens extrema oförmåga att hantera den eskalerande grova kriminaliteten och övriga landsomfattande katastrofer.

Aktiv smittspridning
Sportlovshemvändare från Italien och Iran uppmanades att gå till skola och jobb istället för att sitta i karantän i sina hem i två veckor. Hade karantänen säkerställts hade Coronaspridningen kunnat undvikas helt. Regeringens och Folkhälsomyndighetens direktiv kan således inte tolkas som annat än en avsiktlig spridning av Coronaviruset.

 

Brottets karaktär

Brottet torde klassas som överlagt mord, alternativt terrorbrott och regeringen bör stå till svars för varje dödsfall likväl som Coronavirusets spridning i Sverige.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s