Alice prickar rätt, som vanligt.

Det är naturligtvis den svenska skenheligheten som gått överstyr

Om 8-10 blonda rasse-svennar rånat, misshandlat och pissat på en 8-årig blatteunge hade precis hela Sverige vrålat ut sin avsky i ursinne, inte minst vänstern och sossarna.

Men att rösta på SD eller Moderaterna är fortfarande mycket värre än en stackars 16-årig blatteunge som rånar och misshandlar en 8-årig blond Erik.

Att blatte-muhammed sen toppar rånet med att pissa i 8-åringens mun tycker Aftonbladets Oisin Cantwell inte är något att ojja sig över.

Att över 800 barn rånats och i många fall misshandlats bara i Stockholm under 2019 ska hamna under mappen: ”gilla läget”, enligt honom.

Att stora delar av de rånade barnen inte vågar gå till skolan, har mardrömmar och lever i konstant rädsla skiter han i lika mycket som Sveriges statsminister.

Statsminister Stefan Löfven har inte ens förstått vad någon pratar om och dravlar istället om skattesänkningar som gjordes för massa år sen trots att han lägger nästan 10% av statsbudgeten på en eskalerande misslyckad migration och asylinvandring – detta trots att skolan går på knä, vården är starkt överbelastad, polisen underbemannad och tusentals pensionärer som arbetat och betalat skatt hela sina liv tvingas bo på gatan.

Massflykten från Sverige har redan börjat, till och med bland invandrade familjer, vi som en gång så stolta o glada kom med våra föräldrar till Sverige… planerar flykten härifrån.

Men vi är diskreta, försvenskade som vi är och skyller på varmare väder i sydliga breddgrader och billigare levnad trots att kronans värde gått i kras.

Tack för kaffet!
Siste man ut släcker lampan.

Hepåre 🙂

2 reaktioner till “Alice prickar rätt, som vanligt.

  1. Det vi behöver är politiker med ryggrad. Sådana som vågar säga ifrån och rakryggat stå för det och kunna ta en faktabaserad diskussion utan att dränka allt i känslosås och floskler. Sådana som du (önskar att du var politiker), Markus Allard, Malcolm Kyeune, Peter Springare, Henrik Jönsson med flera. Marxister och libertarianer om vartannat, politiker och debattörer men kloka, väl pålästa och orädda.

    Gilla

    1. Tack för feedback och önskan. Jag håller med med att det behövs politiker med ryggrad. Avsaknaden av detta är just nu den främsta orsaken till Sveriges förfall. Mitt insteg i politiken är dock sannolikt långt bort då mina förslag hittills sannolikt anses allt för drastiska. Men med den fortsatta negativa utvecklingen börjar folk kanske förstå att det krävs mycket mer effektiva metoder.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s