Åtgärdsplan för att få bukt med kriminaliteten i Sverige.

⁃ Alla som tidigare dömts för våld/sexbrott ska beläggas med fotboja med ljudupptagning på livstid. Samt utegångsförbud efter kl 22. Om de kopplas till ett brott/brottsplats får de livstid förutsatt de inte ingriper och förhindrar brottet.

⁃ Överfallsvåldtäkt/gruppvåldtäkt, följs av obligatorisk kastrering, samt 10 år fysiskt straffarbete. Efter avtjänat straff, utvisning för de som fötts utomlands. Samt evig fotboja.

⁃ Alla IS återvändare, livstid, inga undantag.

⁃ Fängelser ska bli billiga, dels väldigt enkel kost, dels väldigt sparsmakat med aktiviteter. Utom de fysiska, som sannolikt blir med hacka i gruva, samt böcker om moral, etik och värderingar med prov och om man inte får rätt på proven, mer straffarbete. Kompletteras med studier i böcker för att klara utbildning motsvarande grundskola och yrkesutbildning. Ingen släpps ut förrän avlagda prov är godkända och individen har ett jobb.

⁃ Alla typer av rån utförda av ”barn” leder till förlorad vårdnad för vårdnadshavare, samt 100.000-500.000 kr straffavgift som vårdnadshavare blir betalningsskyldig för till offren. Samt 15-24 månaders militärtjänst (utan vapen) och internat för barnen.

⁃ Ingripande mot rån, våldsbrott, sexualbrott leder till medalj och ersättning om minst en månadslön från polisen.

⁃ Offentliggörande av efterlysta och rejäla ersättningar till dem som fångar efterlysta.

⁃ Anhöriga till offer vid terrorbrott får rejäl ersätting från staten om 5-10 miljoner beroende på ålder av de förlorade och om de har barn eller ej. Staten blir betalningsskyldig för underlåtenhet att tillförsäkra allmänheten trygghet och säkerhet enligt polislagen.

⁃ Omfattande patrullerande bevakning dygnet runt av de som gör militärtjänst i alla utsatta områden runt om i landet.

⁃ Hedersbrott leder till omedelbar förlorad vårdnad och utvisning av vårdnadshavare.

… till att börja med. Räcker inte dessa åtgärder för att få bukt med kriminliteten och göra Sverige tryggt och säkert, så tillkommer åtgärder.

/ Ivan Daza, medborgare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s